Fin superpakke for deg som liker smådyr og er glad i fest!

Bursdagsfest

Bli med på bursdagsfesten til Andreas kjælekanin! Andrea forbereder bursdagsfesten til kaninen Daisy og har invitert kjæledyrene til alle vennene sine! Hjelp henne med å pynte hagen mens Daisy og fuglen Violet leker på husken. Etterpå går Andrea og Violet opp på scenen for en spesiell opptreden. Så er det på tide å ta på seg bursdagshatten og sprette den digre gulrotkaken før Daisy får åpne gaven sin!

Festtog
Bli med hamsterne på bursdagsfest! Se i postkassen - hamstrene Heidi og Harry er invitert i bursdagsselskap! Stephanie har festet vogner til sykkelen sin og fyller dem med ballonger, bursdagsgave og festhatter mens hamsterne morer seg på lekeplassen. Nå er det på tide at de små hamsterne tar plass i festtoget og setter kursen mot selskapet!

Festkaker
Lag en bursdagskake med mopsen Toffee! Mopsen Toffee er invitert i bursdagsselskap. Bli med på kjøkkenet, og hjelp ham å lage en kake han kan ta med seg! Kjøleskapet og matskapet inneholder alt du trenger. Så er det bare å ta på seg festhatten og gjøre seg klar til å dra. Men husk å gi Toffee et bein så han ikke spiser opp kaken før dere er framme

Friends - 66537 Superpakke Bursdagsfest

Bli med på bursdagsfest med denne flotte superpakken!
3 igjen på lager
Settnr.
L66537
349,00
Mer informasjon
TemaFriends
KategoriByliv
Alder6+
Lansert år:2016
Antall brikker:350
Ant minifigurer :2
Andre i samme type
Mer fra Friends
Andre har også kjøpt