-11.12%

Gi aspirerende astronauter muligheten til å lære mer om romfart med settet Olivias romfartsakademi (41713). Barn fra åtte år kan trene til romferder sammen med figurer fra LEGO® Friends.

Settet inneholder mange autentiske funksjoner, inkludert drivmotorene på romfergen til VR-simulatoren. Settet byr både på gøyal lek og gøyal læring – for eksempel så er alle bildene i akademibygget vitenskapelig korrekte, og tavlen i klasserommet er full av utregninger fra ekte romferder.

Pedagogisk leke fornysgjerrige barn Romfartsinteresserte barn vil garantert like denne LEGO romfergemodellen. Lasterommet har hengslede dører som kan åpnes, akkurat som i virkeligheten, og minidukkene kan festes til Canadarm-modellen når de skal utforske verdensrommet. Nede på jorden kan de utforske forskjellig utstyr, inkludert et teleskop, en aerotrim, et kontrollrom og et romgalleri med modeller av solen, jorden og månen som går i bane

Friends - 41713 Olivias romfartsakademi

Vekk barnas interesse for romfart med et realistisk og vitenskapelig nøyaktig sett som lar dem leke at de trener til å bli astronauter.
10 igjen på lager
Settnr.
L41713
899,00
Mer informasjon
Tema Friends
Kategori Romfart
Alder 8+
Lansert år: 2022
Antall brikker: 757
Ant minifigurer : 4
Trenger du batterier? Nei
Andre i samme type
Mer fra Friends
Andre har også kjøpt