Eventyret venter i settet LEGO® ǀ Disney Antonios magiske dør (43200), som består av en dobbel dør med lås som kan åpnes, en modell i midten, et ark med klistremerker barn kan bruke for å dekorere settet som de vil, pluss trykte byggeinstruksjoner og digitale Instructions PLUS. Med LEGO Building Instructions appen kan barn zoome, rotere og visualisere modellen på skjermen. Veiledningen gjør at selv yngre barn vil føle seg som mesterbyggere ... Det er helt eventyrlig!

Bærbar moro
Settet kan tas med overalt, og vil gi Disney-fans mange morsomme og fantasifylte lekestunder. Det kan brukes alene eller sammen med andre LEGO ǀ Disney sett (selges separat), og inspirerende funksjoner og tilbehør gjør at leken stadig tar nye vendinger.

Festlige figurer og scener
Det magiske LEGO ǀ Disney settet har to mikrodukkefigurer – Disneys Mirabel og Antonio – samt LEGO figurer av et flodsvin, en jaguar, en frosk og tre sommerfugler. Dermed er leken i gang på et blunk. Premiumsettet er en flott gave til barn som liker å vise fram nye leker til vennene sine.

Disney Princess - 43200 Antonios magiske dør

Kommer inn 1. desember.
La et barn oppleve gleden ved å utforske nye ting med dette fantasifulle settet.

3 igjen på lager
Settnr.
L43200
249,00
Mer informasjon
Tema Disney Prinsesser
Kategori Fra Barne-TV, Mini sett, Prinsesser
Alder 5+
Lansert år: 2021
Antall brikker: 99
Ant minifigurer : 2
Trenger du batterier? Nei
Andre i samme type
Mer fra Disney Prinsesser
Andre har også kjøpt