Byplassen summer av liv!
Parker sykkelen ved den koselige kaffebaren, eller hopp om bord i det flotte nyhetshelikopteret for å få full oversikt. Etter flyturen kan du stikke innom LEGO® butikken, hvor de akkurat har mottatt en ny leveranse. Hjelp sjåføren med å losse boksene, plasser dem i håndkjerren og trill dem inn i butikken. Ta en titt på de tøffe bilene som er til salgs hos bilforhandleren. Hjelp mekanikeren med løfteanlegget, og monter nye, tøffe metallfelger.
 
Du har akkurat tid til å kjøpe en pølse og en avis til hjemreisen. Men pass deg for pizzabudet som kommer i full fart på scooter mens du er på vei til trikkestoppet! Få sykkelen om bord i sporvognen, finn deg et sete og se verden passere utenfor vinduene mens du kjører gjennom gatene i LEGO City. For en spennende dag!
 
Inneholder 12 minifigurer med diverse tilbehør: en trikkefører, helikopterpilot, dame som jobber i kaffebar, pizzabud, dame som selger biler, mekaniker, tauebilsjåfør, pølseselger, LEGO selger, LEGO bud, en jente og en gutt. Inneholder også to LEGO butikkstatuer.

City - 60097 Travel byplass

Visste du..?
..at det finnes flere sett i denne serien.
..at vi skaffer dette settet for deg hvis det er utsolgt.

Ikke på lager
Settnr.
L60097
2490,00
Mer informasjon
TemaCity
KategoriBiler og trafikk, Byliv
Alder6+
Lansert år:2015
Antall brikker:1683
Ant minifigurer :14
Trenger du batterier?Nei
Andre i samme type
Mer fra City
Andre har også kjøpt